In het najaar van 2014 besloot ik het roer om te gooien en mijn droom te verwezenlijken. Ik schreef me in voor het volgen van een cursus allround nagelstyliste en wimperstyliste. Dit bleek al snel mijn ding te zijn. Na het volgen van de opleidingen en uren te hebben getraind, liep ik in 2015 de Kamer van Koophandel binnen om mijn salon in te schrijven.

Hiermee startte ik officieel met Wimperextensions EnZo, mijn eigen wimper- en nagelsalon was een feit.

Ik begon met het opbouwen van een klantenkring, kwamen er eerst nog vrienden en kennissen, al snel werd ik gevonden door andere klanten en zo bouwde ik mijn goede naam op. Nu zet ik dagelijks wimperextensions en nagels bij bestaande en nieuwe klanten, mijn klantenkring blijft nog wekelijks groeien.

Inmiddels heb ik zoveel kennis op het gebied van wimperextensions, wimperlifting en de producten dat ik mijn kennis en vakmanschap kan overdragen in een cursus.

Heb je interesse in een cursus en wil je professioneel worden op het gebied van wimperextensions of wil je zelf genieten van mooie volle lange wimpers, bel dan snel voor het maken van een afspraak.