Gelpolish

Gelpolish is een nagellak welke wordt uitgehard onder een UV-LED lamp. Deze lamp zorgt ervoor dat de nagellak binnen 30sec/60sec uitgehard en droog is. Gelpolish is een lak die zowel over kunstnagels (gel- acrylangels) als over natuurlijke nagels heen gelakt kan worden, zonder de eigen nagel te beschadigen met als resultaat wekenlang mooie gelakte nagels. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Gelnagels

Gel is een vloeibaar harsachtige substantie. Die wordt aangebracht door middel van een penseel. Na het aanbrengen van de gel wordt de hand in een UV-LED lamp geplaatst. Deze lamp zorgt door middel van licht en warmte dat de gel uithard. Na het uitharden van de gel kan er indien nodig nog een tweede of zelfs derde laag worden aangebracht, tot de nagel de juist dikte en vorm heeft die de klant wenst. Met gel kan de nagel ook worden verlengt. Een nieuwe set plaatsten duurt ongeveer 90 tot 120 minuten, opvullen 60 tot 90 minuten.

Acrylnagels

Acrylnagels bestaan uit een vloeistof en een poeder. Deze 2 samen vormen een vloeibaar bolletje, waarmee je een nagel creëert. Als deze uitgehard is, vijl je deze in de vorm van de nagel en zo krijg je een natuurlijk uitziende nagel.
Acrylnagels zijn duurzamer dan Gelnagels, ze gaan langer mee en zijn minder kwetsbaar. Gel of acrylnagels verschillen niet van elkaar qua dikte. Een nieuwe set plaatsten duurt ongeveer 90 tot 120 minuten, opvullen 60 tot 90 minuten.